Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait demi-écrémé
- 8 g de levure boulangère sèche
- 70 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
- 500 g de farine
- 1 c. à café de sel
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de lait
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1703.2 kJ / 407.1 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Carbohydrates
- 58.6 g
- Fat
- 14.5 g
- Saturated Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 318.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Sapin de biscuits
50 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Sablés de Pâques
1h 30min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3 Std. 55 Min
Burger de quinoa et ketchup aux tomates jaunes
2h
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35 min
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2 Std. 25 Min
Gâche vendéenne
12h 55min