Devices & Accessories
Gochujang zeevruchtenrisotto
Prep. 20 min
Total 1 h
4 porties
Ingredients
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)30 g
-
sesamolie20 g
-
Parmezaanse kaas40 g
-
olijfolie50 g
-
mascarpone150 g
-
shiitake, vers in plakjes (5 mm)150 g
-
water1350 g
-
zout1 tl
-
mossel, vers, schoongemaakt300 g
-
rauwe scampis, gepeld150 g
-
visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
sjalot gehalveerd1
-
risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)320 g
-
witte wijn50 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
geroosterd sesamzaad (zwart)20 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1603.2 mg
Protein
35.8 g
Calories
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Fat
39.1 g
Fibre
2.4 g
Saturated Fat
12.8 g
Carbohydrates
77 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Fusion-smaken
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
No ratings
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 h 30 min
Hollandaise saus
No ratings
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Zalm mozaïek
No ratings
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
No ratings
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 h
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
No ratings