Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 450 g de filets de morue salée et une grande quantité d'eau froide
Le jour même
- 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier frais
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 15 g de beurre doux
- 200 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 6 blancs d'œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1626 kJ / 387 kcal
- Protein
- 64.7 g
- Carbohydrates
- 14.5 g
- Fat
- 7.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pot-au-feu
1h 40min
Poulet basquaise
50 Min
Blanquette de veau
1h
Gratin de courgette à la provençale
40 Min
Sauce Béchamel express
20 Min
Velouté de légumes
35 Min
Gâteau au yaourt
1h 40min
Veau aux olives
1h
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Quiche aux oignons, panais et au camembert
1h
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1h
Bœuf carotte
1h 35min