![Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CE9DD7CC-6CE2-4795-B170-E92954EBB8F7/Derivates/16e589c1-2d8c-43af-bd1e-184949b93e76.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Deeg
- 50 g boter, in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber, in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2710 kJ / 647 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
No ratings
Mediterrane paprika's
No ratings
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
No ratings
XXL - Pompoensoep
50 min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min
Roodbruin gekleurde eieren
No ratings
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 godz.
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min