Devices & Accessories
Quinoasalade
Prep. 15 min
Total 40 min
8 porties
Ingredients
-
water1200 g
-
zout1 ¾ tl
-
quinoa150 g
-
kleine rode pompoen in repen (1 x 4 cm)300 g
-
spruitjes gehalveerd200 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
currypoeder en meer om de walnoten te roosteren2 tl
-
agavesiroop2 el
-
sinaasappel liefst bio, 2 zestes (1 x 4 cm) dun geschild en het geperst sap1
-
chilipeper gedroogd1
-
gemalen peper¼ tl
-
extra vergine olijfolie30 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
6 g
Calories
938 kJ /
224 kcal
Fat
13 g
Fibre
4 g
Carbohydrates
19 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Vegan bananen-kokoscake
Brak ocen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Brak ocen
Yoghurt en muntdressing
15 min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 godz. 35 min
Venkelsapje
10 min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 godz. 30 min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min