Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 125 kJ / 30 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Soupe à l'oignon gratinée
30 Min
Sauce tomate
55 Min
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10 Std. 30 Min
Velouté de mâche et panais
30 Min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 Min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1 Std.
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 Min
Beurre d'escargot
10min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min
Velouté d'endive
35 Min
Velouté aux cosses de petits pois
35 Min
Coulis de tomates
35 Min