![Blanquette de légumes Blanquette de légumes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8403f689901ba2eac509cf0272868553/Derivates/f2e999a7749a44c73b802edf162eeb3559486caa.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, en lamelles
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 bouquet de persil frais, haché
- 150 g de blanc de poireau, émincé
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 200 g de carottes, en fines rondelles
- 50 g de beurre, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 250 g de seitan, en lamelles
- 40 g de farine
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de persil frais, ciselé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1436 kJ / 344 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 20 g
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