![Tarte rustique potimarron, chèvre et noix Tarte rustique potimarron, chèvre et noix](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bcdcabdb5a022143c060e217f0f312f9/Derivates/0638ca6b4d7f667c9b2202c01b8bdc792ea34074.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 potimarron
- 2 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 100 g d'huile d'olive
- 250 g de farine de blé
- 110 g d'eau
- 1 c. à café rase de thym déshydraté
- 100 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 80 g de noix décortiquées
- 4 branches de thym frais
- 1 c. à soupe bombée de miel
- salade verte, pour le service (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3121.3 kJ / 750 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 45.8 g
- Saturated Fat
- 8.3 g
- Fibre
- 9.8 g
- Sodium
- 1110.3 mg
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