Devices & Accessories
Halloween-worstvingers
Prep. 20 min
Total 1 h
18 stuks
Ingredients
-
boter in stukken (± 2 cm), bevroren250 g
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
gekoeld water110 g
-
zout½ tl
-
400 g hotdog worst, (± 50 g elk), in stukken van 8 cmchipolata worstjes (± 20 g elk, 8 cm lang)400 g
-
ei losgeklopt1
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd9
-
ketchup om op te dienen150 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
321.8 mg
Protein
5.3 g
Calories
952.2 kJ /
227.6 kcal
Fat
17.4 g
Fibre
0.5 g
Saturated Fat
9 g
Carbohydrates
13.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Halloween
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Heksenvingerkoekjes
2 Std.
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
Toffees
2 Std.
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Abrikozenlikeur
30 Min
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.