Devices & Accessories
Karamel varkensvlees
Prep. 20 min
Total 45 min
4 porties
Ingredients
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
463.3 mg
Protein
30 g
Calories
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Fat
36.8 g
Fibre
1.5 g
Saturated Fat
10.3 g
Carbohydrates
28 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Karamel maken
14 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mediterrane visschotel
1 h 30 min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
No ratings
Gevulde kroketten
No ratings
Rucola taart
No ratings
Hong Kong rijst met worst
55 min
Gegrilde kaas met champignons
No ratings
Ingelegde champignons
No ratings
Vloeibare karamel
25 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 h
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 h 10 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 h