![Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7c48a68b-c282-4bfb-b2f5-d6e09c0b946c/Derivates/bc33131f-7e32-40a8-a27e-3330b6720c49.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Nutrition
- per 1 stuk
- Calories
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 26.9 g
- Fat
- 16.9 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 337.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
No ratings
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
No ratings
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Zalmtartaar
10min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 godz.
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Aspergesoep met citroen
55 min
Brood van gierstmeel
2ч. 35 мин.
Hongaarse champignonsoep
30 min
Vitello tonnato
13 Std.
Romige aspergesoep
25min