Devices & Accessories
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Prep. 20 min
Total 1 h
8 stuks
Ingredients
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud2
-
water te vullen tot 1L
Taart
-
boter koud, in stukken125 g
-
bloem250 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
water2 el
-
zout1 tl
Garnering
-
tonijn, uit blik uitgelekt350 g
-
witte wijnazijn2 el
-
vers geperst citroensap30 g
-
eierdooier1
-
ansjovisfilet, in olie uitgelekt3 stukken
-
olijfolie10 g
-
honing10 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ½ tl
-
rucola30 g
-
kerstomaten100 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt20 g
-
rode uien in ringen (1 mm)50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
337.6 mg
Protein
15 g
Calories
1332 kJ /
318.4 kcal
Fat
16.9 g
Fibre
1.4 g
Saturated Fat
9 g
Carbohydrates
26.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasrecepten
14 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Glutenvrije gevulde pepers
No ratings
Zeevruchtenrijst
No ratings
Fruitkroon
No ratings
Fruit minestrone met saffraan crème
40 min
Rucola taart
No ratings
Paddenstoelentaart
1 h 30 min
Gegrilde kaas met champignons
No ratings
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 h 15 min
Granité van koffie
8 h 10 min
Vegetarische bonenburger
1 h 20 min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
BBQ-saus
20 min