Devices & Accessories
Rabarberijs
Prep. 15 min
Total 36 h 25 min
6 porties
Ingredients
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
7.3 g
Calories
2479 kJ /
593 kcal
Fat
41.1 g
Carbohydrates
48.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Rabarber
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Pindakaas
5 Min
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Bessencurd
20 Min
Gele smoothie bowl
2 Std. 20 Min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Keine Bewertungen