Devices & Accessories
Mangochutney
Prep. 15 min
Total 1 h 20 min
2 potjes
Ingredients
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Difficulty
easy
Nutrition per 2 potjes
Protein
9 g
Calories
7472 kJ /
1773 kcal
Fat
4 g
Fibre
19.3 g
Carbohydrates
410 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Flammekuchen
No ratings
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
No ratings
Lemon curd
20 min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Frambozen - limoensorbet
No ratings
Quinoapuddings met frambozensaus
No ratings
Appels met cidersabayon
No ratings
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
No ratings
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 h 5 min
Karamel parfait
No ratings
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 h