Devices & Accessories
Rabarbertaart
Prep. 15 min
Total 55 min
8 stuks
Ingredients
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Protein
8.8 g
Calories
1874 kJ /
450 kcal
Fat
29 g
Carbohydrates
35 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Rabarber
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Latkes (aardappelkoekjes)
45 min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
No ratings
Appelcake
1 h
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
No ratings
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 min
Gestoomd paaslam met groentjes
No ratings
Zoet kruimeldeeg
1 h 50 min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Mysterieuze soep
45 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 h
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 h 10 min