![Rabarbertaart Rabarbertaart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/53e2ffc3-40d5-4fc6-bb7c-86c5eb8d5451/Derivates/32530ae9-508b-41de-8b6e-85fea4dc8577.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
De bakvorm
- ½ el zachte boter, om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 80 g boter, in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber, geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Nutrition
- per 1 stuk
- Calories
- 1874 kJ / 450 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h
Pompoenbrood
1h 45min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
XXL - Pompoensoep
50min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Custard
15 min
Butternut en gembersoep
35 min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3j
Aardbeienjam
1 godz. 5 min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30 min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Natuur yoghurt in de Varoma
12klst