Devices & Accessories
Vanillevla met rabarber
Prep. 5 min
Total 50 min
8 portie
Ingredients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten
-
bloem60 g
-
kristalsuiker150 g
-
melk200 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
eieren3
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
rabarber in stukken gesneden (2-3 cm)200 - 250 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
4.7 g
Calories
983.8 kJ /
235.1 kcal
Fat
11.9 g
Carbohydrates
27.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
No ratings
Sate Ayam
1 h 30 min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
No ratings
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Temaki Sushi
No ratings
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
No ratings
Scones met frambozenboter
25 min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
No ratings
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 h
Peergelei
10 h
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
No ratings