Devices & Accessories
Vijgenmosterd
Prep. 5 min
Total 25 min
2 glazen
Ingredients
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 glas
Protein
3 g
Calories
809 kJ /
193 kcal
Fat
2 g
Carbohydrates
37 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Sauzen
14 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Forel met hollandaisesaus
50 min
Groene biscuittaart
No ratings
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
No ratings
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
No ratings
Gin en lavendelijs
14 h 35 min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 h 45 min
Romige snijbietsoep
35 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
No ratings
Pulled Pork
No ratings
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Tomatenketchup
1 h 15 min