Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de beurre (50 g de beurre pommade et 100 g fondus)
- 70 g d'eau tiède
- 1 œuf
- huile, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 3028 kJ / 724.8 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 78.3 g
- Fat
- 38.5 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 549.8 g
- Sodium
- 23 mg
Alternative recipes
Brioche de Jeanne
4 godz. 15 min
Petits pains aux raisins
24h
Brioche roulée comme une galette des Rois
3 Std. 50 Min
Brioches roulées salées
4 godz. 45 min
Le pain bénit
2 godz. 30 min
Pains aux raisins
20hod. 15min
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min
Pain brioché à la fleur d'oranger
3 Std. 15 Min
Briochettes feuilletées
2 Std. 45 Min
Brioche à la crème de whisky
3h 35 min
Couronnes de Pâques
3 Std. 45 Min