Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de beurre (50 g de beurre pommade et 100 g fondus)
- 70 g d'eau tiède
- 1 œuf
- huile, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 3028 kJ / 724.8 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 78.3 g
- Fat
- 38.5 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 549.8 g
- Sodium
- 23 mg
Alternative recipes
Kouglof alsacien
4 godz. 20 min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche "super bonne"
3 Std.
Fouace
3h 15min
Petits pains aux raisins
24h
Le pain bénit
2 godz. 30 min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3 godz. 50 min
Brioche des Rois aux orangettes
2h 20min
Roulé brioché aux fruits confits
3 Std. 10 Min
Escargots à la pistache
21h
Pain brioché à la fleur d'oranger
3h 15min
Brioche aux fruits secs
3 Std. 30 Min