Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sucrée
- 75 g de sucre en poudre
- 30 g amandes émondées
- 140 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 pincées de sel
- 1 œuf
La crème à l'orange
- 60 g de sucre en poudre
- 2 oranges non traitées
- 500 g de lait
-
45
g de farine de riz
or 45 g de farine d'avoine
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 4628.5 kJ / 1103.5 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 154.3 g
- Fat
- 39.5 g
- Saturated Fat
- 22.8 g
- Fibre
- 11.3 g
- Sodium
- 634.8 mg
Alternative recipes
Menu light - Mousses de fromage blanc aux fruits exotiques
3h 40min
Tartelette amandes et orange
1sa 45 dk
Macarons gingembre-litchi
24 Std.
Crème brûlée à la bergamote
3h 40min
Pizza au poulet
1h
Quiche aux fruits de mer
1h 15min
Chaussons aux épinards, dip vert
2 godz. 10 min
Tarte aux fruits secs
1 godz. 35 min
Tiramisu cheesecake
13h 20min
Charlotte aux poires à l'ancienne
7 godz. 45 min
Mousses de framboises
1h 15min
Glace à l'italienne à la pêche
10min