Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
L'appareil à soufflé
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 6 jaunes d'œufs
- 60 g de whisky
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 150 g de sucre en poudre
La finition
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 2 c. à café de cacao en poudre
- 18 grains de café au chocolat
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1528 kJ / 367 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 25.1 g
- Fat
- 25.3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3h 40min
Petite crème express aux fruits rouges
15 min
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
4 Std. 25 Min
Punch canneberge et sureau
No ratings
Mousses de framboises
1 godz. 15 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25 min
Sorbet à l'orange
12 Std.
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Glace à la fraise façon italienne
40 min
Glace au café
12 Std.
Crème glacée mascarpone
5h