Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 567.5 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 20.1 g
- Fat
- 5.4 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 22.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Choux à la crème
1h 5min
Entremets à la mousse de cassis
12 godz.
Tartelettes meringuées à l'orange
2h
Crème glacée mascarpone
5h
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30min
Croquembouche à la crème d'orange et chocolat noir
10h
Petits pâtés de Pézenas
1h 30min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 Std.
Sucettes glacées au tahini et aux amandes
15 Std. 55 Min
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2 godz. 45 min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 godz. 15 min
Pannacotta façon cappuccino
4 godz. 30 min