Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 567.5 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 20.1 g
- Fat
- 5.4 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 22.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Jalousie aux abricots
1h 25min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Gâteau meringué au citron
3 Std.
Mille-feuille classique à la vanille
7 Std. 10 Min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12h 30min
Guirlande givrée à la mirabelle
2 Std.
Vacherin à la pêche et au clou de girofle
5 Std. 30 Min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Moka
1 Std. 15 Min
Choux chocolat-réglisse
4 Std.
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 Std. 15 Min