Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les macarons
- 100 g de sucre glace maison
- 75 g de pistaches en poudre
- 75 g de poudre d'amande
- 4 blanc d'œuf
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
La crème mascarpone, pistache, vinaigre de framboise
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 50 g de pâte de pistache
- 100 g de mascarpone
- 15 g de sucre glace maison
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
Le dressage
- 600 g de framboises fraîches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1155.2 kJ / 275.3 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 29.2 g
- Fat
- 14.3 g
- Fibre
- 3.7 g
In Collections
Alternative recipes
Eclairs à la pistache et fève tonka
1 godz. 20 min
Mille-feuille à l'ananas
3h 15 min
Bûche pistache-framboise
2 Std. 15 Min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Passion curd
1 Std. 10 Min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 Std. 25 Min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Tartelettes pistache-framboise
50 Min
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15min
Tarte aux fruits de la Passion
2h
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Eclairs framboises-pistaches
24h