Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les macarons
- 100 g de sucre glace maison
- 75 g de pistaches en poudre
- 75 g de poudre d'amande
- 4 blanc d'œuf
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
La crème mascarpone, pistache, vinaigre de framboise
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 50 g de pâte de pistache
- 100 g de mascarpone
- 15 g de sucre glace maison
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
Le dressage
- 600 g de framboises fraîches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1155.2 kJ / 275.3 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 29.2 g
- Fat
- 14.3 g
- Fibre
- 3.7 g
In Collections
Alternative recipes
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5 min
Eclairs au gianduja et noisettes
4 Std. 15 Min
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Macarons aux fruits de la Passion
25h 45min
Pavlova mangue-kiwi
4 Std. 10 Min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15 min
Fraisier macaroné revisité
2 Std. 45 Min
Mignardise : macarons rose-gingembre
13h 30 min
Saint-honoré au citron
2 godz. 25 min
Eclairs framboises-pistaches
24h
Tarte aux fruits de la Passion
2h