Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de beurre salé, ramolli, pour les moules
- 1 pincée de sucre en poudre
- 100 g de lait entier
- 30 g de fécule de maïs
- 150 g de caramel au beurre salé
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 30 g de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1243 kJ / 296 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 9.5 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Honeycomb
1h 30min
Crème caramel
3h
Cannelloni de crêpe à l'orange
45min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Pâtes au cacao
48h
Sphère comme une orange sanguine
18 godz.
Ballotine de saumon
25 dk
Crème onctueuse caramel-café
1h 45 min
Mousse au caramel salé
4 Std. 30 Min
Délice au Carambar
2sa 30 dk
Crème renversée au café
2 Std.
Crème brûlée
4 Std. 10 Min