Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de sucre
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre coupé en dés, et un peu pour beurrer
- 2 c. à café rases de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1657 kJ / 397 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 44 g
In Collections
Alternative recipes
La brioche familiale
5sa
Brioche légère au fromage blanc
4h
Brioche au chocolat
5sa 15 dk
Le pain bénit
2 godz. 30 min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4 godz. 15 min
Brioche à la fleur d'oranger
5sa
Roulé de pain
1hod. 15min
Pain de seigle scandinave
26 Std.
Le pain bannique
30min
Focaccia sucrée à la pomme
1 godz. 45 min
Brioche parisienne
24h
Petites ficelles aux céréales
2 Std. 45 Min