Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de sucre
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre coupé en dés, et un peu pour beurrer
- 2 c. à café rases de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1657 kJ / 397 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 44 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche parisienne
24h
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4 godz. 15 min
Le pain bénit
2h 30min
Conchas
2h
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1 Std. 25 Min
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Fiadone
55 min
La brioche familiale
5 Std.
Brioches des Rois au praliné
5h 35min
Pastis landais
2h 30min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3h 50 min
Bretzels sucrés
4h