Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de fromage à pâte pressée (gruyère, parmesan, mimolette), coupé en gros morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 367 kJ / 88 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Sablés au parmesan
1 Std.
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Gougères
40 Min
Soufflé au fromage express
50 min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 Min
Flan express au roquefort
30 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Choux à la mousse de petits pois
4h
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1 Std. 30 Min
Petits croustillants chèvre-olive
20 min