Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 tranche de jambon cru, en morceaux
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
-
200
g de fromage à tartiner, type St Môret®
or 200 g de ricotta - 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2368 kJ / 569 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 39.8 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Tuiles au fromage
15min
Tourbillon au fromage
2h 30min
Cookies au chèvre et au thym
40min
Croquettes de crabe
25min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Flan express au roquefort
30min
Bricks aux légumes et à la tome
1h
Crumble tomate-chèvre
35min
Tartines scandinaves
10min
Terrine de feta au basilic
3 Std.