Compatible versions
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 citrons verts non traités
- 120 g de sucre en poudre
- 6 œufs
- 500 g de ricotta
- 30 g de fécule de maïs
- 130 - 180 g de framboises fraîches
- sucre glace maison, pour la finition
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1054.5 kJ / 251.6 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 12.1 g
- Saturated Fat
- 6.4 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 106.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Tarte au fromage blanc et citron
7 Std. 30 Min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 Std.
Crème pâtissière à la pistache
30 Min
Cheesecake aux fruits d'été
3h 35min
Cake au citron et au pavot
50 Min
Clafoutis aux fruits rouges et lait de coco
55 Min
Melopita de Sifnos (gâteau grec à la ricotta)
50 Min
Cheesecake au citron léger
4h 20min
Petit gâteau à l'orange amère et à l'huile d'olive
45 Min
Cheesecake à la crème de marron
3 Std. 30 Min
Gâteau de semoule au citron
1 Std. 20 Min
Cake à la ricotta et aux fruits rouges
1 Std. 15 Min