Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'amandes fraîches
- 600 g de pommes (4 pommes), pelées et en quartiers
- le jus d'1/2 citron jaune
- 50 g de raisins secs
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 2 c. à soupe de sucre roux
- 1 c. à soupe de rhum
- 5 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 40 g de beurre fondu
- sucre glace (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Stollen de Noël au fromage blanc
2h 30min
Tarte aux cerises briochée
3 Std. 25 Min
Fougasse mentonnaise
3u. 15min
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Babka aux myrtilles
4h 50min
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1 Std. 40 Min
Gâteau d’abricots à la ricotta
40min
Tarte au sucre
4h
Pie à la rhubarbe et à l'orange
1h 15min
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2h
Clafoutis aux poires et aux amandes
45min
Velouté de panais, petits pois et moules
55min