Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 560 g de farine de froment, et un peu pour le plan de travail
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de sucre en poudre
- 6 œufs
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 20 g de rhum
- 250 g de beurre doux
- 180 g de chocolat au lait praliné
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 31.1 g
- Fat
- 17.2 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche parisienne
24h
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6h
Petits pains aux raisins
24h
Bretzels sucrés
4h
Galette briochée aux pépites de chocolat
4 Std. 50 Min
Miniviennoiseries express
5h 20 min
Croissants façon pain au chocolat
3h 35 min
Petits pains au lait au caramel
4h
Gâteau marbré
2 godz.
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 godz. 10 min
Pain au lait à la crème vanillée
40 min
Roulés briochés au chocolat
2 godz. 40 min