Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache
- 125 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Les macarons
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 140 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 436.9 kJ / 104.1 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 14.2 g
- Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Macarons au chocolat
24h
Macarons au citron
12h
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Macarons au café
24h
Le macaron caramel
1 godz. 50 min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Meringues à aromatiser
3h 30min
Macarons à la pomme verte
5sa 10 dk
Macarons aux fruits de la Passion
25h 45 min
Macaron tiramisu
26 godz.
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Macarons fraise-amaretto
24h