![Steaks de quinoa aux haricots rouges Steaks de quinoa aux haricots rouges](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/38313cb0-3dac-4087-8468-3b168a9b4c1b/Derivates/62887445-22e5-4e4e-a033-c412a4ba6fb8.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
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Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de quinoa
- 1000 g d'eau
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 240 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- 3 c. à soupe bombée de farine
- 50 g d'olives noires
- du sel
- du poivre moulu
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 150 g de roquette
- 50 g de graines variées
- 1 trait de sauce de soja
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1754 kJ / 421 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 23 g
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