Devices & Accessories
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Prep. 15 min
Total 2 h
4 porties
Ingredients
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
1143 mg
Protein
57 g
Calories
2103 kJ /
504 kcal
Fat
29 g
Saturated Fat
11 g
Carbohydrates
2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feesttafel
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Karameltaart
3 h 50 min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
No ratings
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
No ratings
Kip-miso stoofpot
1 h 45 min
Glühwein
15 min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 min
Vleesballetjes met parelrijst
No ratings
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 h 25 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 h 10 min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
No ratings
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 h 25 min
Gehaktbrood
1 h 20 min