Compatible versions
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborst filet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2103 kJ / 504 kcal
- Protein
- 57 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 29 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Sodium
- 1143 mg
In Collections
Alternative recipes
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Ratatouille
40 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Peren in rode wijn
3h 20 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Veelzijdige stevige soep
50min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.