Devices & Accessories
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
Prep. 20 min
Total 1 h 15 min
4 porties
Ingredients
-
glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)200 - 250 g
-
warm water voor het weken
-
teentjes knoflook70 g
-
olie40 g
-
zout (optional)½ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
suiker35 g
-
sojasaus40 g
-
20 g witte wijnrijstwijn20 g
-
water700 g
-
rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd200 - 250 g
-
platte sperziebonen200 g
-
lente-uien in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
16 g
Calories
1832 kJ /
438 kcal
Fat
11 g
Fibre
2.5 g
Carbohydrates
66 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Zoete of hartige pannenkoeken
35 min
Kip met rode paprika
1 h 5 min
Tomatenrijst
30 min
Pastasalade met forel en groenten
No ratings
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 h
Steak Stroganoff
45 min
Kip in perziksaus
40 min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Gestoomde spiegeleieren
15 min
Huzarensalade
25 min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 h 15 min