Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune non traité
- 1 orange non traitée
- 10 g de gros sel
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 brin persil frais, équeuté
- 400 g de suprêmes de dinde, sans peau (2 suprêmes de 200 g chacun)
- 10 g d'huile d'olive
- 1400 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Carbohydrates
- 3.5 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 144 mg
In Collections
Alternative recipes
Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf
4 Std. 30 Min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 Std. 10 Min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15 min
Lasagne de blanquette
2h 40min
Poulet chasseur revisité
2 Std. 15 Min
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45 Min
Poulet au jasnières
1 Std. 25 Min
Travers de porc sauce barbecue
4h 25min
Pilaf de riz sauvage au porc
1 Std. 10 Min
Galantine de pintade foie gras noisette
13h