Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 90 g de comté, coupé en cubes
- 155 g de farine de blé T 55
- 1500 g de bouillon de légumes
- 2 branches de céleri, émincées
- du sel
- du poivre moulu
- 4 - 5 tranches de pain de campagne
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1323 kJ / 314 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Kouglof
3h 20min
Galette des Rois franc-comtoise
1h 5min
Velouté de légumes verts au sarrasin
45min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4 Std. 10 Min
Boisson saveur vanille-myrtille à la poudre de protéine
5min
Soupe d'alpage
40min
Boules de Berlin à la compote de pommes
3h 55min
Soupe de riz
50min
Mousse à la fraise sans œufs
3h
Pâte brisée
2 Std. 5 Min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1h 10min