Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 huîtres
- 6 brins de menthe fraîche, équeutés et quelques feuilles pour la finition
- 2 citrons verts non traités, zeste et jus
- l'eau pour obtenir 150 g de liquide
- tours de moulin à poivre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 3 g
Alternative recipes
Crème d'huître
35min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min
Banana split
13 Std.
Bulots au court-bouillon
2 Std.
Verrines bretonnes au lait ribot
30 min
Vinaigrette au gingembre
10 min
Vinaigrette au miel et au sésame
20 min
Chaudrée de palourdes à l'indienne
1 Std.
Sauce à la mangue
50min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Glace au fenouil
12h
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30min