Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre, congelé en dés (2 cm)
- 250 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 110 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture
-
150
g d'olives noires dénoyautées
or 150 g d'olives vertes dénoyautées - 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 171 kJ / 41 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 4 g
Alternative recipes
Tapenades variées
10 Min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 Std. 45 Min
Cookies aux olives et au chèvre
30 Min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1 Std. 20 Min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Nœuds à l'ail et au persil
4 Std. 25 Min
Bâtonnets de graines croquantes avec bacon et fromage
35 Min
Navettes salées au thym
35 Min
Tuiles aux amandes
25 Min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30 Min
Pain nordique
1 Std.
Palets bretons
2 Std.