Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre, congelé en dés (2 cm)
- 250 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 110 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture
-
150
g d'olives noires dénoyautées
or 150 g d'olives vertes dénoyautées - 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 171 kJ / 41 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 4 g
Alternative recipes
Cannelés au jambon
13h
Biscuits au comté
1 godz.
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Palmiers feuilletés au fromage
1sa 45 dk
Minitartelettes fines tomates et comté
1 godz. 15 min
Minicakes chorizo-feta
35min
Paniers feuilletés olive-parmesan
40min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1sa 45 dk
Navettes salées au thym
35min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons
40min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50 phút