Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre, congelé en dés (2 cm)
- 250 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 110 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture
-
150
g d'olives noires dénoyautées
or 150 g d'olives vertes dénoyautées - 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 171 kJ / 41 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 4 g
Alternative recipes
Feuilletés aux olives
40 Min
Navettes salées au thym
35 Min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2sa 50 dk
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1sa 45 dk
Cookies aux olives et au chèvre
30 Min
Nœuds à l'ail et au persil
4sa 25 dk
Tapenades variées
10 dk
Cake caprese aux tomates confites
1 Std. 30 Min
Minitartelettes fines tomates et comté
1 Std. 15 Min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 Std.
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20min
Feuilleté soleil tomate-olive
1h 55 min