Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème vanillée
- 40 g de sucre en poudre
- ¼ de gousse de vanille
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
L'ananas caramélisé et le dressage
- 20 g de beurre
- 350 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 30 g de sucre de canne (optional)
- 15 g de rhum (optional)
- 3 - 5 petites meringues, en brisures
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2095.5 kJ / 501.8 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 40.2 g
- Fat
- 35.8 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Le vendômois
5h
Petites mousses Passion
3h 20 min.
Mousse aux fruits rouges et amandes
15 min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Eton mess à la mangue et au citron vert
15 min
Mille-feuille express framboise-citron
30 min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Minestrone de fruits et crème au safran
40 Min
Trifle aux fraises
15 min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Entremets mangue-coco
2h 25min
Tiramisu à la banane
12 Std. 15 Min