Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 200 g de sauce tomate cuisinée
- 2 boules de mozzarella, en tranches
- 4 tranches de jambon cuit, en lanières
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté, et un peu pour la finition
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 9 g
Alternative recipes
Panini jambon-fromage
2 Std. 45 Min
Miniquiches lorraines
55 Min
Flammekueche
1h 50 min
Flammekueche alsacienne
30min
Pizza XXL
3 Std.
Minitartelettes fines tomates et comté
1hod. 15min
Pizza au munster, poitrine fumée, poulet et champignons
1h 35min
Calzone au jambon et à la courgette
1 godz. 45 min
Sandwichs Monte Cristo
13h 30min
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1 Std. 20 Min
Pizza façon donut
1 Std. 30 Min
Feuilleté comtois
1 godz. 5 min