Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 1650 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive
- 2 ¼ - 3 ¼ c. à café de sel
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de pecorino, coupé en morceaux
- 30 g d'échalote
- 150 g de lardons
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 3 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre noir moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 750.8 kJ / 3140.8 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 43.3 g
- Saturated Fat
- 18.3 g
- Fibre
- 63 g
- Sodium
- 1286.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Pâtes et boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Semoule de couscous épicée
25 min
Omelette au cheddar à la truffe
30min
Spaghettoni à la carbonara
20 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Coquillettes express
30min
Ramen carbonara
25 min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 Min
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Spaghetti bolognaise maison
50 Min