Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 1650 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive
- 2 ¼ - 3 ¼ c. à café de sel
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de pecorino, coupé en morceaux
- 30 g d'échalote
- 150 g de lardons
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 3 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre noir moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 750.8 kJ / 3140.8 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 43.3 g
- Saturated Fat
- 18.3 g
- Fibre
- 63 g
- Sodium
- 1286.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Omelette jambon-épinards
35min
Spaghetti carbonara
40 min
Pâtes et boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Omelette aux champignons et aux herbes
30 min
Salade de pommes de terre et œufs durs façon César
50 Min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 min
Œufs de couleur bleu clair
55min
Quiche lorraine
1h 45min
Tagliatelle sauce grenade
50 Min
Coquillettes express
30 min
Spaghettoni à la carbonara
20 Min