Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 tomate cœur-de-bœuf, de belle taille
- 1 courgette ronde
- 1 poivron rouge
- 1 poivron jaune
- 1 oignon rouge, de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'origan frais (½ bouquet)
- 150 g de veau, coupé en morceaux de 3 cm
- 150 g de viande de bœuf, coupée en mo
- 200 g de feta, en cubes
- 100 g de raisins blonds
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de pecorino, fraîchement râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Cannelloni de courgette bolognaise
1 Std. 20 Min
Gratin d'aubergines et de tomates
2 Std. 30 Min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 Std. 20 Min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 min
Courgettes farcies à l'orientale
55 min
Keftas de bœuf et garniture persillée au citron
55 min
Ratatouille provençale
1 Std.
Aubergines farcies
1 Std. 15 Min
Moussaka
1 Std. 40 Min
Lasagne sans pâte aux légumes
1 Std. 30 Min
Légumes farcis au bœuf
1 Std. 15 Min
Aubergine farcie
1h 5 min