Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de cœur de chou vert (1 chou vert), coupé en morceaux
- 40 g de beurre demi-sel
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 100 g de lait, à température ambiante
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 774 kJ / 186 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 18.8 g
- Fat
- 9.5 g
In Collections
Alternative recipes
Purée panais potiron
45 min
Compotée pomme-betterave aux épices
20 Min
Soufflés de topinambours
55 min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Tatin de navets
10 Std.
Purée céleri-pomme
45 min
Purée de pois mange-tout
35 Min
Purée butternut-noisettes
50 Min
Purée de pommes de terre-betterave
45 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée potiron-orange
30min
Flans de poireau
35 Min