Compatible versions
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'aubergines, pelées et coupées en dés
- 5 gousses d'ail
- 60 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame
- 100 g de pecorino
- 150 g de roquette
- 20 g de jus de citron
- 350 g de viande de bœuf, coupée en tranches fines
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1895 kJ / 452 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
Avocado toast et œuf mollet
15 min
Tartare de bœuf
10 min
Tartare de bar
10 min
Guacamole épicé aux petits pois
25 min
Tartare de bœuf à la moutarde, pommes frites
1h 45min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 min
Avocado toasts, citron et tomates
10 min
Tartare de daurade à la thaïe
1 godz. 15 min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Salade César
30 min
Œufs Benedict light
50 min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min