Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g de morilles déshydratées
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 2 cm de gingembre frais
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 700 g de sauté de veau
- 200 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 250 g de blé précuit
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3288 kJ / 786 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 45 g
Alternative recipes
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Ragoût de bœuf et gnocchi
1h 30min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Ragoût de canard et tagliatelle
30min
Poulet basquaise
50min
Noisettes d'agneau à l'anglaise
2u. 20min
Travers de porc à la bière
1h 55 min
Rôti de veau à l'italienne
1h 15min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Bœuf Stroganov
55min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Sauté de veau aux olives
1h