Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
- 450 g de gambas crues
- 1 branche de romarin frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 888.5 kJ / 211.5 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 3 g
- Saturated Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 437 mg
In Collections
Alternative recipes
Homard rôti et sauce au cidre
45 min
Huîtres au granité de citron vert et à la menthe
4h 25min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Opérette de fruits de mer
1 Std. 40 Min
Tartare de sardine sur fonds d’artichaut
45 min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2 Std. 15 Min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 min
Coq au vin
13h
Râbles de lapin farcis à la normande
1 Std. 15 Min
Poulet mariné cuit sur la braise
12h