Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de noix de coco râpée
- 60 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre demi-sel, fondu
- 2 œufs
- 6 crêpes dentelle, type Gavottes®, grossièrement émiettées
- 10 c. à café de sauce au caramel maison
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 345.4 kJ / 83 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 5.5 g
- Fat
- 7.4 g
- Saturated Fat
- 5.4 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 24.4 mg
Alternative recipes
Crème anglaise
10 dk
Crème au praliné
2 Std. 20 Min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2 godz. 30 min
Cupcakes pommes et caramel
40 Min
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15 min
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1hod. 15min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel
6h 15min
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12 Std.
Paris-brest en bouchée
2h 35 min
Praliné chocolat-noisette
1hod.
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12 Std.