Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le biscuit
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 120 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 6 œufs
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
La garniture
- 250 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g d'eau tiède
Le glaçage
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2525 kJ / 603 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Carbohydrates
- 52.3 g
- Fat
- 38.1 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau aux pommes
40 Min
Gâteau tout citron
55 min
Gâteau meringué aux fruits rouges
50min
Gâteau renversé à l'ananas
1 Std.
Cake chocolat-poire
1 Std.
Gâteau aux fruits
55 min
Cake à l'ananas
55 min
Gâteau magique au chocolat blanc
3 Std. 15 Min
Gâteau à la noix de coco et chocolat
40 Min
Gâteau pomme-raisin
1 Std. 15 Min
Gâteau aux pêches
55 min
Cake au citron vert
1 Std.