Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à macaron
- 10 g de beurre
- 10 g de farine de blé
- 205 g de sucre en poudre
- 95 g d'amandes en poudre
- 75 g de blanc d'œuf
La garniture crème vanillée-fraise
- 110 g de sucre en poudre
- 15 g de sucre vanillé maison
- 1 citron jaune non traité, le zeste seulement
- 340 g de mascarpone
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1000 g de fraises
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2331 kJ / 557.7 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Carbohydrates
- 59 g
- Fat
- 31.7 g
- Fibre
- 5.5 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte meringuée au citron
1h 10 phút
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40 min
Charlotte aux fraises
3 godz. 35 min
Dacquoise aux framboises
2h
Tiramisu framboises-fraises
3h
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Mini-banoffee pie
2h 30min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30 min.
Fraisier
12h 45min
Charlotte au café façon tiramisu
12h 45min
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 Std.