Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'oignons, pelés et coupés en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- poivre moulu
- 4 tranches de pain de campagne, coupées en morceaux
- 200 g de fromage à pâte pressée, type vieux salers, coupé en tranches fines
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 22 g
In Collections
Alternative recipes
Crème de champignons
20 Min
Bounty
10min
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40 Min
Braisade d'agneau
No ratings
Bouillon parfumé
35 Min
Assiette de vanets
No ratings
Risotto au vin rouge
45 Min
Crème d'huître
35 Min
Soupe à l'oignon
1 Std. 10 Min
Soupe portugaise à la morue
30 Min
Crème de pois chiches au lard
30 Min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 Min