Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 250 g de farine de sarrasin
- 5 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés
- du poivre moulu
- 50 g d'huile neutre
- 100 g de comté râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2708 kJ / 650 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Galette bacon et champignons à la crème
50 min
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35 min
Tarte automnale
1h 15min
Petite courge au crottin de Chavignol
1sa 45 dk
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Flammekueche
1h 25 min
Galette fourrée jambon-champignons
40 min
Flammekueche alsacienne
30 min
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1h
Pâte à galette
1h 15min
Galettes complètes
45min
Flammekueche
1 godz. 50 min