Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 250 g de farine de sarrasin
- 5 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés
- du poivre moulu
- 50 g d'huile neutre
- 100 g de comté râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2708 kJ / 650 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Flammekueche alsacienne
30 min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 Min
Galettes complètes
45 Min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25 min
Pâte à galette
1h 15min
Galettes aux champignons et crème de soja
1 Std. 30 Min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Crêpes à la ricotta et aux épinards
1h 40min
Pizza aux légumes
1 Std. 30 Min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 Min