Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 250 g de farine de sarrasin
- 5 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés
- du poivre moulu
- 50 g d'huile neutre
- 100 g de comté râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2708 kJ / 650 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h
Galettes complètes
45 min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 min
Roulés de galettes de sarrasin
1h 50min
Flammekueche alsacienne
30min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Flammekueche
1h 50min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 godz. 25 min
Pâte à galette
1 godz. 15 min
Wraps de blé noir au poulet au curry
1 godz. 15 min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 min
Wrap au chèvre
1 godz. 25 min