Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 250 g de farine de sarrasin
- 5 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés
- du poivre moulu
- 50 g d'huile neutre
- 100 g de comté râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2708 kJ / 650 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza aux légumes
1h 30min
Galettes complètes
45min
Pizza épinard-feta
1 Std. 10 Min
Pâte à galette
1h 15min
Flammekueche
1h 50 min.
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h
Flammekueche alsacienne
30min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45min
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Flammenküche au poireau
1 Std. 40 Min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 Std. 25 Min