![Soupe de champignons marrons-bacon Soupe de champignons marrons-bacon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0F6DA287-AE76-4794-88CB-46DEF02E9705/Derivates/2cb7e76d-16d6-475d-8881-f1557da792d9.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- 200 g de marrons entiers au naturel cuits (en bocal ou sous vide),
- 1 cube de bouillon de volaille
- 600 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 8 tranches de bacon, coupées en lamelles
- 4 c. à café de crème fraîche épaisse
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 15 g
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